Informatie over JBS

JBS is een familiebedrijf, die haar leidende positie behoud door zich te concentreren op vier kernwaarden: comfort, kwaliteit, innovatie en individualiteit. Vandaag is JBS een internationale onderneming met meer dan 300 medewerkers. De producten worden verkocht in veel landen met Noord-Europa als onze primaire markt.

De letters JBS staan voor Jens Bjerg Sørensen. Hij begon het bedrijf in 1939 en ontwikkelde het naar de huidige positie als Denemarkens grootste en bekendste ondergoed label. Jens Bjerg Sørensen had toen al een ongewoon goed ontwikkelde flair voor marketing en sponsoring. 

Traditie en innovatie

 JBS heeft altijd al een goed ontwikkeld gevoel gehad voor wat de consument  wil (vaak voordat ze het zelf  realiseren). Elke collectie bevat altijd nieuwe elementen die vooruitlopen op wat de markt in termen van materialen, design en comfort verlangt. Een aantal van de stijlen van JBS zijn inmiddels onbetwiste klassiekers geworden, geschikt voor een breed publiek. Wist u bijvoorbeeld dat de 300 serie onder de "Originele" productlijn nog volledig identiek is aan de eerste serie gelanceerd door Jens Bjerg Sørensen in 1939?